Oud Papier Actie

Oud Papier opbrengst 2018…

De vierde O.P.A. zaterdag van het nieuwe jaar ligt al weer achter ons. Een mooie gelegenheid om de balans op te maken en een overzicht te geven wat de opbrengst is geweest in 2018.

Velen van u zijn ons trouw; velen zijn ook verzamelpunt . Op de vrijdag voorafgaand aan de containerdag rijden de auto’s met aanhanger door Veenendaal  en halen het papier daar op.

Een ding is zeker: als OPA commissie zijn we heel blij met alle vrijwilligers….33 personen die telkens weer op de bewuste  zaterdagen hun tijd & energie geven!De opbrengst in 2018 was 44.230 kg en dat bracht het mooie bedrag van € 1636,31 bijeen.  Daarvan is  € 180,00 over gemaakt naar “PRESENT” het 40 dagenproject 2018. De opbrengst van Oud Papier gaat naar het Interieur, met oormerk “stoelenfonds”.

Allen die hieraan hebben meegeholpen zeggen wij

HARTELIJK DANK en we zien u graag in het komend jaar weer als brenger – helper – verzamelpunt.