Beamteam

Spelregels mededelingen Beamteam

Graag willen wij van het beamteam  uw mededelingen zo goed en correct mogelijk presenteren. Daarvoor hebben we hieronder kort een paar tips-aanwijzingen voor u !

1.    Aanlevering materialen uiterlijk woensdagavond voor de dienst. Alles wat daarna komt beslist de beamer van dienst of hij dit meeneemt.

2.    Slides aanleveren op zwarte achtergrond met uitsluitend witte tekst. Indien dit niet lukt zal de beamer proberen uw slides hiernaar om te zetten.

3.    Plaatjes met tekst/info kunnen alleen worden overgenomen indien de tekst ook voldoende groot is.(28 pt.)

4.    Filmpjes in de opening  e.d. zullen eenmalig getoond worden rond 09.20 uur. De melding dat er een (promotie-)filmpje komt zal in de opening worden opgenomen.

5.    Filmpjes die zelf gemaakt worden graag in breed-formaat (landscape) opnemen.  Dit in verband met de projectie welke ook op breed-formaat is. Verder graag een korte uitleg over het filmpje, zodat wij weten hoe wij hier mee om moeten gaan.

6.    De beamers bekijken per week welke mededelingen getoond worden en hoe vaak deze herhaald worden.

Het adres voor alle leden van het beamteam is beamteamallererf@gmail.com