Dragonder Ontmoet

Zoals de aanhef als zegt: de wijk Dragonder staat in het middelpunt.
Een kleine werkgroep buigt zich met enige regelmaat over activiteiten in de wijk, waarbij we als kerk-in-de-wijk- kunnen aanhaken.
De missionaire gedachte is ons uitgangspunt, de ontmoeting met mensen uit de wijk is onze drijfveer.
De ontmoeting met mensen staat centraal. Onze kraam met koffie & koek is inmiddels een herkenbare plek geworden. Wat stellen die ontmoetingen dan voor?

Voor meer info mail met: j.a.boogaard@ziggo.nl

Ken jij de Logeerbeer?....

Dat is die beer die, vanuit school, rouleert tussen de verschillende kinderen in de klas en die komt logeren bij iedereen die dat wil. Deze koffer wil ook twee weken lang zo’n ‘Logeerbeer’ zijn! In deze koffer zitten diverse boeken over het christelijk geloof, maar je zult er ook muziek in vinden net als ook films, spellen en knutselmaterialen. Waarom we je dat allemaal, door middel van deze koffer, aanbieden?

Omdat je zó op een laagdrempelige en vrijblijvende manier, gewoon thuis en in je eigen tijd, kennis kunt maken met de dingen van het geloof. Inspiratie opdoen die wellicht op je afkomt… Als gemeente ‘het Aller Erf’ willen ook wij graag een stukje bijdragen aan deze bezinning.

Vrijblijvend, kosteloos en zonder enige verplichting achteraf! En natuurlijk zijn wij bereid, mocht jij dat willen, een afspraak te maken om te praten over waar jij het over hebben wilt.

Met onze hartelijke groeten namens de wijkgemeente Wijkkerk Aller Erf (Protestantse Kerk in Nederland)

Remco en Ingrid van Elburg

Tel: 543411 of via: remcoingrid@ziggo.nl