Gemeente Groei Groepen

De GGG is een vorm van gemeenteopbouw waarbij het gaat om het groeien in geloof, in gemeenschap en in gastvrijheid. In de GGG willen we het geloofsgesprek stimuleren. Het is geweldig als gemeenteleden intensief met elkaar meeleven, onderling pastoraat en diaconaat beoefenen en groeien in geloof rond een open Bijbel.

Jaarthema 2015-2016:  “Leven in het koninkrijk”
Aan de hand van het inspirerende jaarthema komen 6  kleine groepen (6-10 deelnemers) regelmatig in huiselijke kring samen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en bemoediging en antwoorden te vinden op praktische levensvragen. Leven in het Koninkrijk gaat ook verder dan kerkgang of deelname aan een groeigroep, hoewel dat er zeker bij hoort. Het is ook meer dan bidden voor het eten en je houden aan de tien geboden, hoewel ook dat er bij hoort. Maar leven in het Koninkrijk gaat nog een stap verder. Het verandert je leven. Je gaat lijken op Jezus. Zijn Geest waait door je leven. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop je kijkt, spreekt en handelt.

Hoe kan ik starten?
Er zijn groepen op verschillende tijdstippen voor alle generaties in onze gemeente. We nodigen u dan ook van harte uit kennis te maken met een GGGroep en het zelf te ervaren. Voor meer informatie en de tijdstippen van de verschillende groepen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de groeigroep leiders:

Klik hier om meer te lezen en voor achtergrondinformatie