Youth Alpha

Youth Alpha groep in Aller Erf!

In 2011/2012 én in 2015 hebben al vele jongeren de Youth Alpha in Aller Erf meegemaakt! Tien keer zijn ze bij iemand thuis bij elkaar geweest rondom allerlei onderwerpen over het christelijk geloof. Wie is Jezus en wat doet Hij voor ons en wie is de Heilige Geest. We hebben genoten van alle bijzondere momenten en gezien hoe God aan het werk was en is! Zie de presentatie welke een leuke indruk geeft hoe gezellig het was bij de Youth Alpha groep van 2011:

Presentatie Youthalpha groep Aller Erf.

Een kwestie van leven! - IF YOU DON´T LOOK, YOU CAN´T FIND! heart
Er zijn DUIZENDEN redenen om niet te geloven. Maar stel nou dat het waar is?! Stel nou dat er WEL een God is? WIE is Hij dan? Wat WIL Hij dan van jou? Hoe zit dat dan allemaal in elkaar??!

Herken jij deze vragen? Dan dagen wij je uit om naar Youth Alpha Veenendaal te komen! Tijdens een Youth Alpha cursus gaan we tien weken lang op zoek naar God! Naar het geloof en naar antwoorden op wezenlijke vragen die veel anderen jongeren samen met jou hebben. Het worden gegarandeerd tien toffe weken.
Tien weken van groeien, snoeien én bloeien!

Omdat eerdere Youth Alpha cursussen voor veel jongeren een groot succes zijn geweest, willen we hiermee doorgaan in Veenendaal! We starten een nieuwe cursus die jou antwoorden helpt te vinden op de kernvragen van het christelijk geloof. ‘Wie is Jezus?’ ‘Bidden: waarom en hoe?’ ‘De Bijbel lezen: waarom en hoe?’ en ‘Hoe leidt God ons?’.

Elke Youth Alpha –avond verdiepen we ons in een van deze thema’s en gaan we op zoek naar antwoorden! Maar Youth Alpha is nog veel meer: GEZELLIGHEID, VRIENDSCHAPPEN, SAMEN ETEN, een WEEKENDJE WEG, SNACKEN en BOUWEN aan JEZELF!

Voor meer info: kijk op deze site: http://www.alpha-veenendaal.nl/youth/index.html
Of mail/bel arco@deleede.org   0318-785102

Klik hier voor een promotiefilmpje van Youth Alpha: http://www.alphaconnect.nl/sites/default/files/Alpha_film_dec_13.mov