Er is iets leuks te doen!!

Ook komend seizoen is er van alles voor je te doen binnen onze vier kerken (De Goede Reede, Petrakerk, Sola Fide en Aller Erf). Je bent van harte welkom. Via onderstaande link kom je bij de activiteitenkalender waarop je precies kan zien wat er te doen is. De activiteiten staan in een kleur die weer hoort bij een kerk. Maar laat je daar vooral niet door weerhouden. Ook als je bijvoorbeeld bij het Aller Erf hoort, ben je van harte welkom bij een activiteit van De Goede Reede of één van de andere kerken. Andersom geldt natuurlijk ook.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Vraag het gerust aan één van de mensen van ons kind- en jongerenteam (zie onder jeugdouderlingen) of stuur een mail naar: jeugdouderling@hotmail.com.

Houd de kalender ook in de gaten, want er komen nog meer activiteiten bij.

Activiteitenkalenderhttp://pkn-veenendaal.nl/~allererf/files/files/Activiteitenkalender%202016-2017.pdf