Clubwerk Noord Oost

Wat is club eigenlijk?
De jeugdclub is bedoeld voor de basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 8. Zij komen eenmaal per week samen in de clubruimte van onze wijkkerk om daar te knutselen, koken, bakken en spelletjes te spelen. Voor de groepen 6 tot en met 8 is dat de dinsdagavond en voor de groepen 3 tot en met 5 is dat de donderdagavond. En... er is nog plaats.

Zaterdag 17 september was de startmiddag. Een gezellig middag met een rariteitenjacht.. Vlak voor de kerstvakantie is er dan de Kerst-In, weer zo'n prachtig moment om samen te zijn. Het seizoen sluiten we in april dan af met zoals elk jaar het geweldige kampweekend.

Helpende handen van volwassenen kunnen wij altijd gebruiken!!
Dus vindt u het leuk om de kinderen te komen helpen met knutselen, een leuke workshop te geven of ter ondersteuning van de overige leiding te zijn, laat het ons weten!

Opgeven als helpende hand of het aanmelden van uw kind kan bij de jeugdouderling Jeroen via jeugdouderling@hotmail.com of rechtstreeks bij Amanda Halekor (coördinator) via amanda.halekor@gmail.com.