Jeugdouderlingen

Sinds 23 augustus 2015 is er een heus kind- en jeugdteam in onze kerk. Dit team bestaat uit één jeugdouderling en twee medewerkers. Samen zetten we ons in voor alle kinderen en jeugd (0 - 18 jaar) binnen onze wijk. We ondersteunen iedereen die zich binnen onze kerk bezighoudt met kinderen en jeugd. Maar vooral zijn we er (natuuriljk) voor de kinderen en jongeren zelf. We willen ze een thuis geven in de kerk. Ze mogen weten dat ze welkom zijn en dat wij er voor ze zijn als dat nodig is. Maar bovenal mogen ze weten dat God er voor ze is.

Daarnaast zijn we momenteel druk bezig om ook bovenwijks, dus voor alle vier de wijken dingen op de rails te zetten. Ook daar hebben we een enorm enthousiast team van jeugdouderlingen, jeugddiakenen en medewerkers.Om herkenbaar te zijn als team hebben we ook een naam: Your next generation. Waarin 'Your' met een hoofdletter staat, omdat we Gods kinderen zijn en we er als jeugdteam voor de volgende generatie van de kinderen van God willen zijn. Inmiddels is er ook een jeugdraad. Een groep jongeren die meepraten in de kerk over de zaken die de kinderen en de jeugd aangaan.

Wij zijn allemaal bereikbaar via de email: jeugdouderling@hotmail.com.

Hieronder stellen we ons even voor:

Hoi ik ben Lé-Anne Nagtegaal

Getrouwd met Jeroen Nagtegaal en moeder van Roy en CélineIk ben vrijwilligster bij basisschool Het Erf, waar ik kinderen uit groep 1 t/m 3 bijles geef in taal. Ik ga met frisse moed samen met de jeugdouderlingen en Anne-Marieke me inzetten voor de kinderen en jeugd. Ik heb jaren club gedraaid en een jongerensoos geleid. Ook ben ik jeugdouderling geweest. Ik hoop dat jullie je bij ons op je gemak gaan voelen en we samen een mooie band op kunnen bouwen en daarmee ook gelijk te kunnen laten zien en merken dat God ons leidt en met ons wil zijn. Ook hoop ik dat alle mooie activiteiten die er al zijn voor de kinderen en jeugd een verbinding krijgen en wij daar bij mogen helpen als dat nodig is.

Ik heb er veel zin in!

Hoi! Ik ben Anne-Marieke Slok.
Ik ben 22 jaar en studeer in Utrecht Taal- en Cultuurstudies. Ik mag de komende vier jaar een soort stagelopen bij de jeugdouderlingen. Dit wil ik heel graag, omdat het me super gaaf lijkt om jeugdouderling te zijn. Op deze manier kan ik eerst leren hoe Jeroen en Mineke het doen. Ik ben de laatste paar jaar al best actief in het jeugdwerk.  Mijn doel is om mezelf te zijn. Zo hoop ik een goed en eerlijk voorbeeld te zijn voor de jongeren, voor jullie. Jullie zijn erg eerlijk in je mening en prikken overal zo doorheen. Hierdoor zijn jullie erg inspirerend. Ik vind het altijd mooi om jullie te zien groeien. Dit bedoel ik niet alleen letterlijk, wanneer je na een zomervakantie ineens boven me uittorent, maar ook in het vormen van een mening.

Hallo, ik ben Jeroen Nagtegaal. Ik ben één van de twee jeugdouderlingen. In het dagelijks leven ben ik centralist bij de meldkamer van de brandweer. Daarnaast ben ik nog vrijwilliger bij de brandweer Veenendaal. Ik ben al eerder jeugdouderling geweest en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Ook nu heb ik er weer erg veel zin in. Allereerst hoop ik een goede band op te bouwen met de kinderen en de jeugd in onze kerk, met jullie dus. Ik wil er voor jullie zijn. Maar bovenal wil ik je laten zien en merken dat God een onmisbare schakel is in je leven. Daarnaast ga ik me inzetten om de geweldige mensen te ondersteunen om alle activiteiten voor de jeugd tot een succes te laten worden.