12+ dienst

Hallo!

Zit jij op de middelbare school en ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan nodigen we jou hierbij uit voor de 12+-dienst.

Wanneer?
Het is elke 1e, 2e, 3e en 4e zondag van de maand (en op een 5e zondag mag je gewoon naar de kerk). We beginnen met elkaar om 09.30 uur in een eigen ruimte in het kerkgebouw. Je hoeft dus niet eerst de kerkzaal in.
Aan het einde van de kerkdienst gaan we wel met z’n allen de kerkzaal in.  We vinden het namelijk fijn om met de hele gemeente samen de dienst te beëindigen. Dan zijn we bij het ‘wel en wee’ waarin we mee kunnen meeleven met mensen waarover de dominee iets vertelt en waarvoor we ook gaan bidden. En heel belangrijk: we zijn bij de Zegen die de dominee ons mee mag geven. God belooft ons hierin dat Hij bij ons is en ons wil helpen.

Wat we doen?
We praten met elkaar over de gewone dingen, zoals school of sport. Zo hopen we elkaar te leren kennen. Daarna hebben we als leiding een programma waarin we met spelletjes en filmpjes, maar ook een stuk Bijbeltekst proberen meer te leren over onze God.‚Äč
We steken voor we beginnen ook altijd de 12+kaars aan. Die kaars is voor ons een symbool dat we bij elkaar zijn voor God en dat Jezus ook bij ons wil zijn. Dat is dus hetzelfde als de Paaskaars in de kerk. De kaars van de 12+ is door de 12-plussers zelf gemaakt.

En verder?
Naast de 12+dienst op zondag proberen we ook leuke dingen te organiseren, zoals een filmavond. We zijn met de kerst zelfs naar het Glazen Huis geweest in Haarlem, waarbij we geld hebben ingezameld voor Serious Request.

Kom ook (weer) en ontdek met hoeveel plezier je bezig kunt zijn met dingen van het geloof in Jezus!

We zouden het super vinden als ook JIJ erbij bent!! smiley

Hartelijke groetjes en tot ziens!!

Anne-Marieke, Arco, Johan, Lilian, Mineke, Rik, Eelco en Marian (Marian overleed 3 jan 2016)

Contacten:

annemariekeslok@zonnet.nl  -  jtslok@ziggo.nl  -  arco@deleede.org  -

rik_hoitink@hotmail.com  -  mvanhal67@hotmail.com  -  lilianoussoren@hotmail.com