Financien en administratie

Het kerkelijk bureau is het administratieve centrum van onze gemeente. Hier wordt de ledenadministratie bijgehouden en wordt de financiële administratie gevoerd. Daarnaast levert het kerkelijk bureau diverse hand en spandiensten voor onze gemeente.

Declaraties ten koste van het wijk-budget kunnen worden ingediend bij dhr.Ad Achterberg, Buurtlaan Oost 72, 3902 DB  Veenendaal. Iedere declaratie moet vergezeld gaan van een speciaal daarvoor gemaakt formulier. Dit formulier kan hier worden gedownload...

Ook kunt u hier heel makkelijk uw collectemunten bestellen. Download het formulier, vul dit in en deponeer het in de collectezak. De munten worden dan bij u thuis gebracht. U kunt ze natuurlijk ook altijd zelf ophalen bij het kerkelijk bureau.
Klik hier voor het bestelformulier.

Vondellaan 2
3906 EA Veenendaal

geopend op dinsdag tot en met vrijdag:
10.00 - 12.00 uur

Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden langs te komen, neem dan gerust contact met ons op.

kerkelijkbureau@pkn-veenendaal.nl

Rekeningnr Protestantse Gemeente Veenendaal:
NL70 RABO 0395.1388.68
onder vermelding van het te besteden doel vd gift.