Van harte welkom op de site van de ‘Wijkkerk Aller Erf’…

Als je ergens naar zoekt hopen we dat je dat zult vinden! Wil je gewoon meer weten over onze wijkkerk kijk hier dan eens rustig rond.

Kom je er niet uit, of heb je anderszins vragen, neem dan contact op met één van de mensen op de ‘contactpagina’ (zie: ‘contact’ rechts bovenin). Mail of bel bijvoorbeeld met ‘de predikant’ of met de ‘scriba (= secretaris) van de wijkkerkenraad’. Zij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of, zo nodig, ‘m doorsluizen naar anderen.

Hoe dan ook heten we je van harte welkom in één van onze kerkdiensten, op het Ronde Erf 86. Tot en met september van het jaar beginnen de diensten bij ons om 09.30 uur; van oktober tot en met april beginnen ze om 10.00 uur. Kom het eens meemaken! Kinderoppas is aanwezig en, mocht het nodig zijn: we komen je graag halen (kijk bij ‘vervoer’ onder het tabblad: ‘Kerkdiensten’). De zogeheten ‘orde van dienst’, over ‘wie wat doet’, krijg je bij binnenkomst overhandigd. We hopen dat die grotendeels voor zich spreekt, maar heb je vragen: bij de deur staan gastvrouwen- en heren die je graag te woord staan. Wat wij leuk zouden vinden en  waar je ons mee zou helpen, is als je ons laat weten hoe je het vond. Wat viel op? Wat sprak je aan? En ook: wat kan beter? Ook dat kan via de predikant of de scriba.

Ter informatie vertellen we je hier ook vast dat de naam ‘Wijkkerk Aller Erf’ per 1 juli 2019 zal veranderen in ‘Wijkkerk De Open Hof’. Dit als gevolg van een fusie van de twee wijkgemeentes ‘Sola Fide’ (van het kerkgebouw aan de Eikenlaan 3) en ‘Aller Erf.